Brf info oktober 2022

Soppåsar utanför dörren

Vare sig man bor i höghus eller i låghus så funkar det ju inte att ställa sina soppåsar utanför dörren, även om det bara är tillfälligtvis. Det är en sanitär olägenhet och självklart inget vi ska utsätta oss och våra grannar för.

Påminnelse: Återvinningsrummets ordningsregler

Lika självklart är det att vi i soprummet sorterar våra hushållssopor efter bästa förmåga och håller god ordning. Komihåg att det som ställs på den s.k. returhyllan ska vara helt och användbart för någon av dina grannar samt att grovsopor etc. ansvarar var och en för att det lämnas på Klockarbäckens ÅVC. Oordning i soprum leder ju till högre sophämtningskostnad.

Nästa års årsavgift…

är ännu inte klar då budgetarbetet pågår för fullt. Men ökade kostnader för våran förening, bl.a. högre räntekostnader, är besvärliga. Just räntorna är svåra för en medlem att påverka – men vi kan hjälpas åt med att hålla nere de kostnader som vi kan påverka!

/Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *