Brf info maj-juni 2022

Årsstämma onsdag 15 juni kl. 19:00

Kallelse liksom mer information kommer som vanligt att delas ut i postfack och -lådor men notera dag och tid redan nu. Vi håller till i kvarterslokalen (GG 23), bjuder på enklare förtäring och hoppas på god uppslutning, välkomna!

Städdag lördag 4 juni

Den gemensamma vårstädningen sker i år lördag 4 juni, med start kl. 10:00 och med enklare förtäring vid lunchtid. Redskap och säckar kommer att finnas utanför kvartersgården. En släpvagn kommer också att finnas utanför kvartersgården, redan fr.o.m. fredag 3 juni, där man kan lasta trädgårdsavfallet för bortkörning.

Brf Pastorns 30-årskalas!

Lördag 20 augusti planeras för gemensamt kalas med både förtäring och underhållning. Särskild inbjudan, inkl. anmälan, kommer att delas ut i postfack och -lådor.

Påminnelse: Sortera rätt i Återvinningsrummet

Det är givetvis inte det enklaste men gör så gott ni kan, så gynnas både föreningens ekonomi och miljön. Och komihåg att det som ställs på “returhyllan” ska vara funktionsdugligt och användbart för någon av dina grannar.

Påminnelse: Diska köksfläktens filter

För att minska risken för brand så rengör med jämna mellanrum filtret i köksfläkten, i diskmaskin eller för hand (med ett juste diskmedel) går lika bra.

Trevlig sommar!

/Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *