Brf info oktober 2021

Extra föreningsstämma onsdag 3 november kl. 19:00

Välkommen på extrastämma den 3 november kl. 19:00 i vår kvartersgård (Glädjens gränd 23) då vi ska välja ny ordförande. Vi bjuder på kaffe/te med enklare tilltugg. Tänk på att även om många restriktioner hävts så ska vi ändå minimera riskerna för mer smittspridning – så stanna hemma om du har symptom och utnyttja istället möjligheten att rösta via ombud.

Cykelstädning

Med det inte menat att du ska försöka städa samtidigt som du cyklar – det lär gå dåligt. Däremot uppmanas samtliga medlemmar att ta vara på sina cyklar och städa undan sådana som inte används, för att ge plats åt cyklar i bruk. Cyklar som lämnas i cykelställ utomhus, utanför våra cykelförråd, under vintern riskerar att skadas och kommer att försvåra snöröjningen. Så ta hand om din cykel så tar du hand om dina grannar.

Enkät om behov av laddstolpe för elbil

Fundera gärna kring ert behov av laddstolpe för elbil, hur det ser ut idag och under en nära förestående framtid och fyll sedan i och lämna in den enkät som delats ut till alla medlemmar.

/Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *