Brf info september 2021

Sökes: Ny ordförande

Då Albin Finnsson av personliga skäl och med omedelbar verkan avgår så må vi välja en ny ordförande. Camilla Tellhammar är tillförordnad ordförande fram till nyval, som inom en snar framtid görs vid en extrastämma. Kallelse till extrastämman delges så snart datum bestämts. Innan dess må vi dock ha minst en lämplig kandidat till ordförandeposten – så om du är intresserad eller vill nominera någon annan medlem så kontakta Valberedningens sammankallande Vanja Nyberg (e-mail: valberedningen@brfpastorn.se, telefon: 073-051 27 80).

Parkeringsplatserna

Mycket av förbättringsarbetet rörande våra p-platser är klart men en del återstår; t.ex. skyltning och flytt av eluttag. Till våren bör dock allt vara klart. Under vintern får vi visa hänsyn till våra parkeringsgrannar och t.ex. parkera så mitt i rutan som möjligt. Notera att vår handikapp-p-plats är en besöksparkeringsplats för föreningens medlemmar där det krävs ett giltigt besöks-p-tillstånd.

/Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *