Brf info juli 2021

Brf Pastorns nya styrelse

En delvis ny styrelse valdes vid årsstämman och som sen konstituerades enligt: Albin Finnsson som ordförande, Camilla Tellhammar som vice ordförande, Hampus Holmström som sekreterare, Jörgen Björk som vice sekreterare, Stefan Lindholm som ledamot, Anna Nordensson och Marcus Johansson som suppleanter samt Erik Selander som HSBs representant.

Arbeten på höghusen i augusti

I augusti kommer OF Bygg att behandla algpåväxten och laga tegel, fogar och puts på delar av höghusens fasader. Det lär medföra vissa olägenheter för främst de höghusboende som vi hoppas ni kan ha överseende med.

Målning av lekplatsens klätterställning mm.

Delar av föreningens lekplats må målas om och det kan göras som medlemsutfört arbete med ersättning för 16 timmar à 100 kr/tim. Om du är intresserad så kontakta vicevärd Thorbjörn Norman (073-811 95 81).

Påminnelse: Byte av huvudsäkringar och batterier i brandvarnare etc.

Om ni misstänker att en huvudsäkring gått, att brandvarnare varnar för dåligt batteri eller att belysning i våra gemensamma utrymmen är trasig så kontakta vicevärden Thorbjörn Norman (073-811 95 81) som avhjälper sådant även kvällar och helger.

/Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *