Brf info maj 2021

Årsstämma tisdag 22 juni kl. 19:00
Mer information kommer som vanligt att delas ut i postfack och -lådor men notera dag och tid redan nu. Vi hoppas kunna genomföra stämman utomhus, eller under carportarnas tak vid regn, men må avvakta råd och rekommendationer kring Coronavirusets spridning. Trots alla omständigheter så hoppas vi på god uppslutning av friska medlemmar, välkomna!

Städdagar 29-30 maj
Vårstädningen kommer i år att ske under två dagar, fr.o.m. lördag 29 maj t.o.m. söndag 30 maj, för att kunna genomföras med tillräcklig social distansering. Eventuell förtäring kommer att anpassas till då gällande råd och rekommendationer. Redskap och säckar kommer att finnas utanför kvartersgården. En släpvagn kommer också att finnas utanför kvartersgården, redan fr.o.m. fredag 28 maj, där man kan lasta trädgårdsavfallet för bortkörning.

Översyn av de öppna p-platserna
Vi jobbar med ett förslag till bättre nyttjande av våra parkeringsytor och likvärdiga storlekar på p-platserna, som samtidigt ska kunna tillgodose behovet av tillfälliga besöksparkeringar. Mer information kommer innan en eventuell förändring.

Förestående badrumsrenovering?
En kommande regel innebär att vattenburna handdukstorkar inte får (åter)kopplas till VVC-/varmvattencirkulationssystemet, som vi alltså har idag. När handdukstorkarna är enda värmekällan i badrummen så innebär det ett ganska stort problem. Vi jobbar tillsammans med HSB för en snar lösning på problemet. Ni kan alltid kontakta styrelsen för mer information om ni i närtid planerar att renovera ert badrum.

Byte av huvudsäkring?
Om ni misstänker att en huvudsäkring gått så kontakta vicevärden, som byter dessa även kvällar och helger. För mer information se hemsidan.

/Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *