Brf info april 2021

Upprustad hobbylokal

Våran gemensamma hobbylokal har nu rustats upp och där finns gott om utrymme och en del verktyg för t.ex. snickeri- och måleriarbeten. Kolla med vicevärden ifall  ni vill boka hobbylokalen för en viss eller längre tid – annars är det bara att använda lokalen när den är ledig.

Hemsidor och Facebook-grupp

Föreningens hemsida; www.brfpastorn.se, är fortfarande våran officiella informationskanal på internet. Sen finns även en Facebook-grupp; HSB BRF Pastorn, som man kan gå med i och där få mer information. Men notera att det inte är styrelsens officiella kanal utan varje gruppmedlem ansvarar för sina inlägg/poster.

Årsstämman…

… har vi ännu inget bestämt datum för men den kommer förhoppningsvis kunna gå av stapeln under första halvan av juni månad. Vi hoppas att smittspridningen av Covid-19 då lugnat sig så vi kan genomföra stämman på ett säkert sätt utomhus.

/Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *