Brf info februari 2021

OBS: MOTIONER TILL ÅRSSTÄMMAN

Observera att motioner till årsstämman, som i år lär gå av stapeln under juni månad, skall vara styrelsen tillhanda senast 28 februari. Så med så pass lite tid så är det viktigare att motionera med hastigt skrivna motioner än att inte motionera alls.

Provisorisk justering av våra öppna p-platser

Med senaste tidens myckna snöfall och då svårigheter vid skottning kommer parkeringsplatserna under bar himmel bakom ena carportlängan att provisoriskt justeras så att varje p-plats här blir något större. Beslut om huruvida det sen blir en permanent förändring avvaktas med till sommaren.

Inget brandfarligt utanför förråden

I förrådsutrymmena högst upp i höghusen får inget brandfarligt förvaras utanför de egna förråden. Om så trots påstötningar ändå görs kan det bli bortforslat vilket vore slöseri på flera sätt.

Om du har möjlighet att hjälpa till…

… så kan det göras som “medlemsutfört arbete” där ersättningen är 100 kr/timmen. Det kan bli aktuellt med mer snöskottning (främst under helger) liksom enklare reparationer och målningsarbeten. Meddela vår vicevärd Thorbjörn Norman ifall du har möjlighet och är intresserad.


Tack till alla som visat stort tålamod och hjälpt till med skottning under de senaste snöstormarna!


/Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *