Brf info januari 2021

Påminnelse: Snöskottning

Med senaste tidens myckna snöfall blir det extra viktigt att vi alla hjälps åt med snöskottningen, dels från våra balkonger och dels från våra p-platser. Sen får man givetvis hjälpa till med att hålla rent framför våra gemensamma entréer, så dörrarna går igen och så inte en massa snö dras in och det blir blött och halt.

Bilkörning inne på gårdarna…

… är förstås ett aber, särskilt nu när det är så mycket snö, men även här är det viktigt att vi alla hjälps åt och bara kör in bilen på gården när det är nödvändigt. Vicevärden har varit i kontakt med hemtjänstföretagen så de vet om att det finns p-platser även för deras bilar på vår parkering – fast vi må också ha förståelse för deras (liksom färdtjänstens) pressade verksamhet särskilt i dessa tider.

God fortsättning!

/Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *