Brf info oktober 2020

Påminnelse: Bara fungerande grejer på returhyllan i återvinningsrummet

Se till att det du ställer på returhyllan är helt och fungerar och kan återanvändas av någon annan. Är det istället sopor så ansvarar du för att det sorteras i rätt kärl, är det grovsopor så ansvarar du för att det lämnas på t.ex. Klockarbäckens ÅVC.

Ingen matolja i diskvasken

Givetvis häller vi ingen matolja etc. i diskvasken då det riskerar proppa igen avloppsledningarna. Istället ska små mängder olja sorteras som kompost emedan större mängder olja samlas i lämpligt kärl och lämnas på ÅVC.

Vinterstäda balkongerna

Förslagsvis städas balkongerna på mattor etc. innan vi får minusgrader och snö, detta för att undvika frost- och fuktskador och besvär i samband med snösmältningen.

Lediga p-platser

För närvarande har vi två lediga parkeringsplatser, en under carport och en utanför. Så behöver du p-plats (eller vill byta plats) så kontakta vicevärden.

God ekonomi i föreningen

Efter några tråkiga pekpinnar ovan så kan det vara roligare att få veta att föreningens ekonomi är god med ett positivt kassaflöde. Skulle något hända så har vi ett hyfsat rörelsekapital. På grund av rådande omständigheter blir det inget medlemsmöte denna höst utan vill du veta mer om ekonomin så kontakta styrelseordföranden.

Håll ut, håll avstånd och håll kontakt!

/Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *