Brf info augusti 2020

Som ny uteplats till kvartersgården

Passa på att nyttja kvartersgårdens uteplats då den nu fräschats upp rejält. Boka kvartersgården om ni vill försäkra er om tillgång till uteplatsen men annars är det fritt fram att använda den när den är ledig. Komihåg fördelarna med att umgås ute för att minska risken för smittspridning.

Som nytt återvinningsrum

Då återvinningsrummet nu fräschats upp så hjälps vi åt att hålla det så. Se till att rätt avfall hamnar i rätt kärl (och inte på golvet) och att bara fungerande grejer ställs på returhyllan. Komihåg att grovsopor etc. ska lämnas på Klockarbäckens ÅVC.

Som ny lekplats

Anmärkningar i samband med den årliga besiktningen har åtgärdats och hela lekplatsen har nu fräschats upp. Så har du rätta åldern – och inställningen – så passa på att nyttja även lekplatsen!

Fortsätt håll avstånd, håll ut och ta hand om er!

/Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *