Brf info maj 2020

Städdagar 22-24 maj

Vårstädningen sker i år under tre dagar, fr.o.m. fredag 22 maj t.o.m. söndag 24 maj.

I dessa Coronatider avråder HSB från att ha gemensamt fika vid städdagar. Dricka och enklare tilltugg kommer hursomhelst att erbjudas. Allt i enlighet med rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

För att det ändå ska bli städat hoppas vi alla som har möjlighet kan kratta och göra snyggt i sitt närområde. Kratta gärna in löv under häckar och buskar för ett naturligt näringstillskott. Sen kratta och städa gräs- och markytorna kring höghusen, bakom kvartersgården, slänten mot lekparken och snöupplagen. Redskap och säckar kommer att finnas utanför kvartersgården. En släpvagn kommer också att finnas utanför kvartersgården, där man kan lasta trädgårdsavfallet för bortkörning.

Vid frågor kontakta vicevärden på telefon: 0730-811 95 81.

Årsstämma 8 juni kl. 19:00

Även här må vi anpassa oss till rådande omständigheter kring Coronavirusets spridning. I år kommer därför stämman att genomföras måndag 8 juni kl. 19:00 som en s.k. utomhusstämma, utanför kvartersgården. Vid regn så flyttar vi in under carportarna.

Man kan även delta på stämman via internet, med hjälp av programvaran Microsoft Teams, men då måste man anmäla det minst tre dagar i förväg till styrelsen och vår IT-värd Peter Poopuu.

En annan Coronaanpassning är att en medlem detta året kan vara ombud för två andra medlemmar vid stämman. I vanlig ordning kommer kallelse med handlingar att delas ut senast två veckor före stämman. Slutligen och tyvärr så kommer det inte att serveras någon smörgåstårta vid årets stämma – men vi hoppas förstås på god uppslutning av friska medlemmar trots det, välkomna!

/Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *