Brf info april 2020

Årsstämman

Vi har planerat in årsstämman till i slutet på maj. På grund av rådande omständigheter med Coronavirusets spridning kan det hända att stämman förskjuts till juni månad. Det beror också på vad regeringen beslutar om antalet personer vid sammankomster. I vanlig ordning kommer kallelse med handlingar att delas ut senast två veckor före fastställt datum för stämman.


Byte av handdukstorkarnas termostater och ventiler

Arbetet pågår i höghusen för att sen fortsätta även i låghusen. Mer information om detta kommer och vi påminner om hur viktigt det är att nyckel finns i tuben, så att arbetet kan fortgå oavbrutet så att det inte blir merkostnader för föreningen eller den enskilde lägenhetsinnehavaren.


Ta väl hand om er i dessa tider och respektera vad
myndigheterna säger om smittspridningen.
/Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *