Brf info januari 2020

Motioner till årsstämman

Notera att motioner till årsstämman, som förhoppningsvis kan gå av stapeln under senare halvan av maj och inte senare än första veckan i juni, skall vara styrelsen tillhanda senast 29 februari. Motionera mera!

Vinterverksamheter

Med rådande väderlek så kan uppmaningen att skotta sina balkonger verka onödig – men säkert kommer det mer snö och då blir det viktigt med skottning så att det sen inte blir problem med vatten och is när det återigen blir töväder.

Vi i höghusen hjälps givetvis åt med snöskottning framför våra entréer, särskilt under helger då vår vaktmästare är ledig. Vi vill ju inte att entrédörrarna ska stå öppna så obehöriga kan komma in.

Slutligen en småsak; den sand som sandas med är ju inte längre sand utan grus och dessa småstenar kan faktiskt hamna i hissdörrarnas spår och orsaka haveri. När trasiga hissar framförallt drabbar våra äldre och rörelsehindrade medlemmar så kan vi alla hjälpas åt genom att sopa av skorna utanför entrédörrarna.

Nya portkoder

Det blir nya portkoder fr.o.m. 1 mars, mer information utdelas separat till medlemmar och andra berörda.

Återigen: Gott Nytt År!

/Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *