Brf info november 2019

Laddstolpar till elbilar

Resultatet av enkätundersökningen, med en drygt 50%-ig svarsfrekvens, tyder på ett i dagsläget relativt litet behov av laddstolpar bland föreningens medlemmar. Vi avvaktar således – samtidigt som HSB centralt jobbar vidare med frågan.

Ingen avgiftshöjning 2020

Det blir glädjande nog ingen höjning av årsavgiften nästa år, framförallt tack vare föreningens goda ekonomi och det låga ränteläget.

Utebelysning i vintertid

På våra breddgrader den här tiden på året så är det inte bara mysigt utan nästan nödvändigt med viss upplysning. Tänk dock på att undvika störande; kraftigt och/eller blinkande ljus riktat mot grannars fönster.

Nya parkeringstillstånd på väg

Innan årsskiftet kommer nya tillstånd för våra gästparkeringar att delas ut till samtliga medlemmar. Om vi skulle drabbas av förseningar så ser vi till att de gamla tillstånden fortsätter gälla, trots utgånget giltighetsdatum.

Julfest torsdag 12 december kl. 18:00 i kvartersgården

Välkomna på julgröt med allehanda tillbehör, en särskild inbjudan kommer inom kort att delas till samtliga medlemmar.

Ordningsregler för våra p-platser

Notera att det på grund av olycksrisken är förbjudet att lämna motorvärmarsladden i vägguttaget när den andra änden inte är kopplat till bilen. Skotta även runt bilen så vi slipper förra vinterns snövallar som var ett aber när man skulle parkera och ta sig in i och ut ur bilen.

Ordningsregler i våra tvättstugor

Utöver de anslagna ordningsreglerna notera särskilt att tvättpåsar måste användas för bygelbehåar och att inte förväxla sköljmedelsfacket med facket för flytande tvättmedel. Detta både för trivselns skull och så vi slipper höga reparationskostnader.

God Jul och Gott Nytt 2020!

/Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *