Brf Info Maj 2019

Städdag lördag 25 maj
Samling kl. 13:00 vid kvartersgården för gemensam städning av vår utemiljö. Vi håller på till ca kl. 16:00 och det bjuds på korv och fika. Släpkärran står kvar även söndag 26:e för den som vill lämna trädgårdsavfall från sin egen täppa.

Årsstämma onsdag 5 juni
Kl. 19:00 i kvartersgården (Glädjens Gränd 23), kallelse och årsrapport för 2018 delas ut till samtliga medlemmar senast två veckor innan stämman.

Nytt elektroniskt låssystem…
… där de gamla “taggarna” fortfarande fungerar, är alldeles strax installerat och klart. Notera att låssystemet för säkerhets skull kompletterats med vanliga låscylindrar där lägenhetsnyckeln fungerar.

Föreningens officiella informationskanal…
… är alltjämt hemsidan: www.brfpastorn.se där man bl.a. kan registrera sin e-post-adress så man får meddelande om nya Brf Info. Brf Info anslås förutom på hemsidan även på anslagstavlor i kvartersgård, soprum och i höghusens entré.

/Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *