Brf info januari 2019

Avgifter 2019
Så har vi gått in i ett nytt år och styrelsen ser med tillförsikt på 2019. Som ni kanske sett på avierna har styrelsen lämnat avgifterna oförändrade även för 2019. Detta kunde vi göra trots kända och förväntade höjningar av driftskostnaderna, eventuella räntehöjningar och avsättning till den trettioåriga underhållsplanen.

Planerat underhåll 2019 – Medlemsmöte 21 februari
För de boendes trygghet och säkerhet kommer styrning av rökluckorna för brandgasventilation att installeras i höghusens entréplan. Övrigt planerat underhåll de närmaste åren presenteras vid medlemsmötet den 21 februari kl. 19:00 i kvartersgården – boka in det datumet redan nu! Inbjudan och mer information om medlemsmötet kommer i februari.

Ny IT-värd
Vår IT-värd Ronny avslutar sitt uppdrag i samband med årsmötet vår. Därför söker vi nu någon som är intresserad av att bli ny IT-värd i föreningen. Uppdraget innebär i korthet administration av passagesystemet, enklare felsökning vid internetproblem, ansvar för hemsidan och att vara behjälplig vid digital förvaring av föreningsdokument. Teoretisk och praktisk information kan fås av Ronny som också dokumenterar tillvägagångssätt och inskolar i uppdraget. För mer information om uppdraget kontakta Ronny (itvard@brfpastorn.se) för överenskommelse om tid och plats. Välkommen med intresseanmälan för uppdraget som IT-värd till: styrelsen@brfpastorn.se senast den 31 januari 2019.

Motioner till årsstämman
Som medlem i föreningen har du möjlighet att lyfta en fråga till föreningsstämman genom att lämna en in en motion till stämman. Lämna in motionen i kvartersgårdens brevlåda eller till någon av oss i styrelsen. Sista dag för att lämna in en motion för behandling vid årsstämman är den 28 februari 2019. Du kan också vända dig till någon i styrelsen för att framföra idéer och synpunkter lite mindre formellt.

God fortsättning på det nya året!
Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *