Brf Info November 2018

Julfest onsdag 12 december kl. 18:00
Välkomna till årets julfest onsdag den 12 december kl. 18:00 i kvartersgården (Glädjens gränd 23) där det dukas upp för julgröt med alla tänkbara tillbehör.

Felanmäl först till vicevärd
All felanmälan av föreningens gemensamma anläggningar i våra gemensamma utrymmen (både ute och inne) ska i första hand göras till vår vicevärd Thorbjörn N. Inte bara får vi då bättre koll på kostnaderna utan även att det aktuella felet avhjälps på bästa och snabbaste sätt.

Flytt av mattpiskställning
Den felplacerade mattpiskställningen (som stod bakom basketkorgen, gränsande mot Paradisgränd) har grävts upp och kommer till våren att grävas ner igen men då på en mer central och lättillgänglig plats.

Påminnelse: Visa hänsyn vid bilparkering
Då våra p-platser har den storlek de har så får vi försöka visa hänsyn till våra bilgrannar. Prata med varandra om det finns särskilda önskemål – annars är en så central placering av bilen i rutan oftast den bästa hänsynen. Styrelsen har under lång tid stött och blött frågan men måste, som alltid, göra avvägningar mellan en ombyggnations kostnad och samtliga medlemmars intresse och nytta därav.

Tänd gärna ett ljus i vintermörkret men glöm sen inte att släcka!

Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *