Brf info oktober 2018

Efter medlemsmötet 23 oktober
Vid det trevliga men dock inte så välbesökta mötet diskuterades både stora och små frågor som i huvudsak kan sammanfattas i följande punkter:

  • Föreningens ekonomi är god och viktigast på plussidan är förmodligen att alla lån nu är omlagda och då till avsevärt lägre räntor än tidigare. På minussidan finns en kostnad för att åtgärda de brister som upptäcktes i samband med förra månadens obligatoriska ventilationskontroll. I övrigt löper underhållet på enligt plan och inom budgetramarna.
  • Vår nye vicevärd Thorbjörn Norman presenterade sig och föreslog samtidigt, på försök, fasta besökstider. Så har ni frågor och funderingar som ni vill dryfta med Thorbjörn så passa då på på tisdagar kl. 18:00 till ca kl. 19:00 då Thorbjörn finns i kvarterslokalen (och samtidigt bjuder på kaffe och kanske t.o.m. kaka).
  • Vår GDPR-ansvarige Hampus Holmström berättade om HSBs, föreningens och styrelsens hantering av personuppgifter enligt nya PUL, mer information har delats ut i postlådor och -fack och finns även på föreningens hemsidor.
  • Avslutningsvis informerades om solceller där Umeå Energi erbjuder totalentreprenad, från utredning till inkoppling på elnätet. Styrelsen fortsätter diskussionerna även om det i vårt fall inte är de bästa förutsättningarna avseende relativt stora och skuggfria takytor och dessas exponering.
  •  

    Tillönskningar om trevlig höst!

    Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *