Brf Info Augusti 2018

Ny vicevärd
Styrelsen har utsett Thorbjörn Norman till ny vicevärd fr.o.m. 2018-08-13. Thorbjörn, som bor på Glädjens Gränd 39 och nås på telefon 090-14 40 62 eller 070-216 67 32, kommer presentera sig och sitt uppdrag som vicevärd närmare vid ett medlemsmöte i oktober.

Sandlådan som blev en kattlåda
Styrelsen har efter flera klagomål försökt sanera sandlådan från kattkiss och -bajs men hälsoriskerna var ändå för stora och sandlådan har därför tagits bort. Trots att vi vädjat till föreningens kattägare går fortfarande en del katter lösa och uträttar sina behov lite varstans och vi överväger därför andra, skarpare åtgärder. Det är hursomhelst trist för barnen när delar av vår lekpark måste avvecklas.

Soprummet och återvinningshyllan
Vi vill påminna om vikten av att hålla så rent och snyggt det nu går i soprummet och att återvinningshyllan är till för små, ännu användbara saker – allt annat ska förstås slängas och ev. fraktas till Klockarbäckens ÅVC.

Tillönskningar om en fortsatt fin sensommar

Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *