Brf info juni 2018

Sökes: Ny vicevärd
Vår vicevärd Gun-Britt Björklund önskar nu, efter snart 10 år, avsluta sitt uppdrag och därför söker vi en ny vicevärd fr.o.m. 2018-08-01.

Som vicevärd i Brf Pastorn är det önskvärt med möjlighet att vara tillgänglig även dagtid, för medlemmar likväl som för fastighetsskötare och entreprenörer. Det är också önskvärt att man har erfarenhet av digital bokföring och administration. Som vicevärd har man operativt ansvar som kontaktperson inom förening och gentemot fastighetsservice. I det administrativa ansvaret ingår uthyrning av p-platser och lokaler. I arbetsuppgifterna ingår även kontering av webbfakturor, kassahantering och bokföring, deltagande i styrelsemöten samt övergripande tillsyn av fastigheterna.

För mer utförlig uppdragsbeskrivning kontakta Stefan (stefanlindholm@hotmail.com) eller Vanja (vanjanyberg3@gmail.com). Välkommen med din skriftliga intresseanmälan senast 2018-07-04 till: stefanlindholm@hotmail.com.

Städdagen
Stort tack till alla engagerade medlemmar som deltog i vår städdag den 26 maj och som innebar ett stort lyft för vår gemensamma utemiljö!

Carportsbelysningen
Äntligen har vi fått bytt belysningen i carportarna, som nu har både skymningsrelä och rörelsedetektion. Bra för miljön och föreningens ekonomi!
Dataskyddsförordningen (GDPR)
Dataskyddsförordningen (GDPR) gäller fr.o.m. 25 maj. Den innebär ett ökat skydd för den personliga integriteten. Under hösten kommer vi att informera mer om dess innebörd för oss medlemmar liksom för föreningen och dess styrelse.

Med varmaste önskningar om en fin sommar!

Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *