Brf Info April 2018

Bilparkering och biltrafik i området
Det är en konst att parkera inom sin egen ruta men försök för grannsämjans skull, och kanske prata ihop er med “bilgrannarna” ifall det underlättar att parkera mer åt vänster eller höger. Färdtjänstens bilar måste förstås få köra ända fram till dörr – men inte hemtjänstens bilar! Så ni som har hemtjänst ser till att personalen parkerar sina bilar på anvisade platser (vid kretsloppsrummet).

Lösspringande hundar och katter
Det kan tyckas självklart, att hundar och katter ska hållas under uppsikt av sin ägare. Så säkerställ att din hund och/eller katt inte gräver, pinkar, kackar i eller på andra sätt skadar barnens sandlåda, dina grannars eller föreningens grönytor.

Påminnelse: Åtgärder efter våtrumsbesiktning
De medlemmar som fått anmärkning(ar) i samband med fjolårets våtrumsbesiktning ska meddela styrelsen när felet/felen har åtgärdats så att det kan protokollföras. Att det finns dokumenterat höjer ju värdet på lägenheten.

Påminnelse: Årsmöte den 17 maj
Årsmötets datum har som sagt fastställts till den 17 maj där vi träffas kl. 19:00 i kvarterslokalen. Särskild kallelse kommer i postfacken/postlådorna.

Städdag inkl. cykelloppis den 26 maj
Lördag den 26 maj kl. 13:00 samlas vi för att städa föreningens gemensamma grönytor. Under dagen startar även loppisen av de övergivna cyklarna och Trivselkommittén bjuder på varmkorv.

Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *