Brf info oktober 2017

Brf info oktober 2017

Det var stor uppslutning till extrastämman och efterföljande trevliga medlemsmöte som hölls tisdag 17/10. Vid mötet informerades om den nybyggda värmekulverten som blev färdig enligt plan och där slutbesiktningen var utan anmärkning. Det är endast några småsaker utomhus som skall justeras. Nyanlagda gräsytor och buskar besiktigas till våren.

Kostnaden för kulverten kommer att bli högre än den ursprungliga beräkningen eftersom arbetet tvingades forceras då den gamla kulverten rasade ihop under sensommaren. Projektledaren Dan Rundgren hälsar och tackar alla medlemmar för all förståelse, vänlighet och uppskattning som visats under arbetets gång. I anslutning till detta informerades om föreningens totala ekonomi som är under kontroll.

Resultatet från våtrumsbesiktningen visar att de allra flesta badrum är i gott skick. Där det finns anmärkningar som måste åtgärdas kommer lägenhetsägaren att kontaktas av styrelsen; Thorbjörn Norman och Marcus Johansson har det uppdraget.

På förkommande anledning uppmanar styrelsen alla medlemmar att kontrollera fönsterramarna för antydning till eller sprickbildningar i träet (troligast närmast gångjärnen).

Slutligen informerades om pågående cykelförrådsstädning och vikten av att inte rusa åstad och råka bortforsla någon cykel mot någon medlems vilja. Dessutom ska lagar och förordningar om hittegods följas. Mer information kommer att delas ut till samtliga medlemmar (Hampus Holmström har det uppdraget).

Styrelsen tackar alla närvarande för en trevlig kväll med gott fika!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *