Brf info september 2017

Nytt läckage i samband med kulvertbytet
Arbetet har fått intensifieras och omprioriteras då ett nytt stort läckage uppstått och alla lägenheter blev utan värme och varmvatten. För att den nya kulverten snabbt skall bli helt klar måste Caverion ha tillgänglighet till lägenheterna. Det är därför mycket viktigt med nyckel i tuben när ni inte är hemma! Trots det nya läckaget verkar tidsplanen kunna hållas och slutbesiktning kan förhoppningsvis ske som planerat den 11 oktober.

Genomförd badrumsbesiktning
Resultatet av den genomförda besiktningen är generellt gott och den mest förekommande anmärkningen avsåg handduksvärmarnas termostat som i många lägenheter inte funkar som den ska – antingen är det onödigt hett eller så iskallt. Det finns också en del lägenhetsspecifika anmärkningar och dessa kommer att följas upp med specifik information till varje berörd lägenhet.

Extrastämma och medlemsmöte
I och med en del nya stadgar ska en extrastämma hållas i höst och ett preliminärt mötestillfälle är satt till den 17 oktober kl. 19:00 – en särskild kallelse kommer snart att gå ut till samtliga medlemmar.

Cykelförråden…
har nu inventerats och till synes obrukade cyklar har försetts med plastband. Mer information om cykelförrådsstädningen kommer snart att gå ut till samtliga medlemmar.

Med hopp om en färgglad och mysig höst!
Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *