Brf Info Augusti 2017

Kulvertbyte pga. läckage
Arbetet med kulvertbyte går enligt plan, där etapp 1 slutförts och etapp 2 påbörjas 15 augusti. Återställandet av vägar, gångar och grönytor går även det enligt plan och kan förhoppningsvis också vara helt klart under denna höst.

Badrumsbesiktning
För att förebygga eventuella vattenskador kommer badrummen, men även kökens vattenledningar, att besiktas mellan 21 augusti och 7 september. Mer detaljerad information kommer att delas ut till samtliga medlemmar.

Trångt vid parkering
Särskilt carport-parkeringsplatserna är smala och det blir därför lätt trångt. Visa alltid hänsyn och var försiktig så det inte blir skador på din p-platsgrannes bil. Prata ihop er; kanske kan man underlätta i- och urstigning om man står mitt i rutan eller kanske blir det bättre om man står mer åt ett visst håll?

Cykelförråden…
har pga. kulvertbytet blivit om möjligt ännu rörigare och överfulla med cyklar (och mopeder) som inte verkar användas. Ni måste märka upp cyklar som inte används (vilket kan ses på att de saknar luft i däcken) men som ni ändå vill ha kvar. Märk då med en tydlig lapp med namn, adress och datum för märkningen. Ej använda och omärkta cyklar kommer vi först försöka avyttra i en cykelloppis, där intäkterna går till en medlemsfest, annars bortforslas de under hösten.

Med önskningar om fortsatt glad sommar!
Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *