Driftstörningar internetuppkoppling GG21 uppföljning

Hej!

Här följer lite vidare information gällande driftstörningarna som för närvarande råder i GG21:

Det har vart svårt att få tag på de personer som eventuellt kan hjälpa oss att få tag på en ny switch. En prisförfrågan till en firma är utställd, men semestertider gör att det kommer att ta tid om vi bestämmer oss för att gå den vägen.

Förhoppningen i nuläget är att Umedalens Intresseförening har någon switch liggandes som vi kan få köpa/låna.

Tills vidare har vi kopplat in så många lägenheter som möjligt i GG21 på andra switchar som haft portar lediga. Förhoppningsvis kommer detta att lösa problemen för många tills vidare, det är dock en högst provisorisk lösning som måste åtgärdas på riktigt snarast möjligt.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *