Driftstörningar internet

Hej!

Det har vart lite driftstörningar på nätverket de senaste dagarna. Den utrustning som gick sönder i onsdags är utbytt men i sviterna av det har någon kopplat sin router fel så att den stört ut nätverket. En felkopplad router är lokaliserad och den ska vara åtgärdad så förhoppningsvis ska det fungera bra igen nu.

Om ni upplevt problem, prova bryta strömmen till router/dator, låt dem vila några minuter för att sedan starta upp dem igen. Om det fortfarande inte fungerar, prova att erhålla en ny IP-adress, se: http://windows.microsoft.com/sv-se/windows/using-command-line-tools-networking-information#1TC=windows-7

Jag håller på att sammanställa lite material som kommer att delas ut till samtliga lägenheter inom kort gällande hur man kan felsöka denna typen av problem. Det kommer även att tas fram en strategi för hur vi ska kunna undvika att den här typen av problem uppstår över huvud taget i framtiden.

Mvh IT-värd


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *