Byte av fiberkonverters

Tredje gången gillt!

Nu har leverantören av våra nya fiberkonverters fått hem rätt material och med start tisdag den 10e maj och en bit in på onsdag den 11e maj kommer de att gå igenom alla lägenheter för att byta ut lösa fiberkonverters mot en väggmonterad variant. Denna väggmonterade variant bör bidra till stabilare uppkoppling då den är anpassad för att sitta i hemmiljö samt att det blir mindre lösa sladdar.

Viktigt att tänka på är att det finns en nyckel i tuben och att det är fritt runt fiberuttaget på väggen så att arbetet kan flyta på smidigt.

Om denna tid inte fungerar för er, kontakta Patrik Westberg patrik.westberg@elteleteknik.se för att eventuellt boka en annan tid.

OBS att de lägenheter där de kunde byta fiberkonverter när de var på plats i början av april, samt de lägenheter där föreningen påkostat en väggmonterad fiberkonverter senaste åren exkluderas från detta.

Övriga frågor/funderingar/synpunkter hänvisas till styrelsen@brfpastorn.se.

Brf Pastorn Styrelse


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *