Brf Info Maj

Hej!

Nu börjar det närma sig årsstämman och kallelse kommer att finnas alla tillhanda närmsta dagarna. Årsstämman kommer att hållas den 19 maj kl 19:00 i kvartersgården. Välkomna!

Parkering av bilar
Det parkeras bilar utanför höghusen som inte är där för att utföra arbeten. Var god och respektera gällande trafikregler och att det faktiskt är parkeringsförbud på alla vägar på föreningens mark utom just på den faktiska parkeringen. Detta gäller även besökare till boende. Securitas kommer att uppmärksammas om detta fenomen.

Löst springande djur
Här kommer den årliga uppmaningen att hålla koll på sina löst springande djur och se till att hålla sina katter borta från andras bilar/rabatter/utemöbler etc.

Klagomål gällande Fritidskommitén/medlemsutförda arbeten
Fritidskommiténs arbetsuppgifter består bl.a. av enklare bevattning och skötsel av planteringar. Utöver detta kan det finnas fall då styrelsen genom vicevärd anlitar medlemmar för att uföra viss skötsel som annars skulle utföras av entreprenörer. Kritik eller synpunkter på detta riktas i första hand till Styrelsens ordförande eller Vicevärd, ej till de personer som utför dessa arbeten på Styrelsens eller Vicevärdens begäran. Beröm och lovord får dock gärna riktas till utföraren.

Om man är intresserad av att hjälpa till med enklare yttre skötsel, ta kontakt med föreningens vicevärd.
Städdagen
Ett stort tack till alla som deltagit på städdagarna eller använt annan tid till att städa upp och fixa på föreningens gemensamma mark.

Mvh Brf Pastorn Styrelse


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *