Viktiga händelser i närtid – April

Uppföljning av viktiga händelser samt övrig information som inträffar i nära framtid.

Byte av fiberkonverters
Tanken var att samtliga fiberkonverters skulle bytas idag (6 april) och imorgon (7 april). Företaget som anlitats stötte dock på problem då de upptäckte att transceivern (en del av de nya fiberkonverterna) inte var kompatibel med befintlig utrustning. Bytet genomfördes i ett fåtal lägenheter så långt de hade kompatibla transceivers men för att kunna byta resten måste de beställa hem fler och vi måste bestämma ett nytt datum. Förhoppningen är att detta ska kunna vara avklarat under april månad. Information om nytt datum följer så fort vi vet mer.

Ventilationsåtgärder och återbesiktning
Den senaste tiden har mycket energi lagts på att komma till rätta med de anmärkningar som konstaterades av den OVK (Obligatorisk VentilationsKontroll) som genomfördes i oktober 2015. En del anmärkningar av mer prioriterad karaktär åtgärdades tidigt och resterande anmärkningar har åtgärdats i den takt vi fått tid av entreprenören.

Den 4 april genomfördes en återbesiktning som tyvärr visar på att några lägenheter i låghusen fortfarande har anmärkningar gällande låga flöden samt övertryck/undertryck. Utöver det konstaterades även att spisfläktarna i samtliga lägenheter i höghusen fortfarande har för lågt flöde.

Styrelsen kommer att arbeta vidare med detta tills dess att samtliga lägenheter är godkända och då har ett bra inomhusklimat. Vi ber om ursäkt och hoppas på förståelse för att detta kan innebära ytterligare insatser där entreprenörer måste få åtkomst till lägenheter.

Mer information följer när det beslutats hur vi går vidare och har något datum att meddela.

Årsstämma
Årsstämman kommer att hållas den 19 maj kl 19:00 i Kvartersgården. Kallelse, dagordning och årsredovisning delas ut till samtliga bostadsrättshavare senast 2 veckor innan datum för stämman.

I samband med detta vill vi återigen påminna om att valberedningen fortsatt tar emot tips och intresseanmälningar till styrelse, valberedning, revisor och fritidskommité.

Kontakta gärna valberedningen för mer information. Kontaktuppgifter till valberedningen finns här på hemsidan samt på föreningens anslagstavlor.

Mvh Brf Pastorn Styrelse
2016-04-06


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *