Brf Info April

Renoverings/bygg anmälan
Styrelsen har sammanställt några allmänna riktlinjer som vi hoppas att man ska ta hänsyn till när man renoverar och bygger om. I samband med detta har det tagits fram en blankett som är tänkt att användas för åtgärder där man behöver samtycke från styrelsen.

Se sidan Renovera och bygga om alternativt anslagstavlan i kvartersgården för mer information.

Kallt varmvatten?
Problemet med de senaste dagarnas frånvaro av varmt vatten har härletts till att Umeå Energi för närvarande har driftstörningar.

Problem med uppringning från passagesystemet
Mjukvaran som hanterar passagesystemet har uppdaterats för att bättre säkerställa att terminaler inte tappar kontakten och blir o-responsiva. Detta händer terminalen till tvättstugan i GG11 med jämna mellanrum.

I samband med uppdateringen har det rapporterats att uppringning från ytterdörren i höghusen inte längre fungerar som det ska. Vi har en dialog med leverantören angående detta och ber om överseende tills dess att problemen är lösta.

Årsstämma
Årsstämman kommer att hållas den 19 maj kl 19:00 i Kvartersgården. Kallelse, dagordning och årsredovisning delas ut till samtliga bostadsrättshavare senast 2 veckor innan datum för stämman.

Vi vill återigen påminna om att valberedningen fortsatt tar emot tips och intresseanmälningar på kandidater till styrelse, valberedning, revisor och fritidskommité.

Kontakta valberedningen för mer information. Kontaktuppgifter till valberedningen finns här på hemsidan samt på föreningens anslagstavlor.

Byte fiberkonverterare
Med start den 6/4 påbörjas arbetet med att byta ut samtliga lösa fiberkonverterare/mediaomvandlare. Detta genomförs i samtliga lägenheter med undantag för ett fåtal där dessa bytts ut i förtid. Tänk på att ha en nyckel i tuben samt att flytta eventuella möbler och dylikt som kan hindra åtkomst till fiberuttaget.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *