Brf Info Mars

Hej!

Här kommer senaste info från styrelsemötet.

Schablonbelopp golvbrunnsbyte
Styrelsen har beslutat att ersätta byte av golvbrunn i badrum i samband med renoveringar till ett maxbelopp av 6 250 SEK. Detta görs för att försäkra oss om att golvbrunnar byts i samband med renoveringar. Förfarande och regler för detta kommer att finnas tillgängligt på hemsidan inom kort.

Fusion HSB Umeå och HSB Norr
Det finns ett förslag om att slå samman HSB Umeå med HSB norr som det kommer att röstas om på HSB Umeås årsstämma senare under året.

Skyltning vid bilparkering
Styrelsen vill uppmana att hänsyn tas till befintliga skyltar vid parkeringsplatser och att bostadsrättshavare upplyser besökare om samma sak. Det händer för ofta att bilar parkeras på platserna som vintertid måste vara åtkomliga av traktor.

Lapp istället för låskolv i tvättstugor
Det finns bostadsrättshavare som ej har fungerande låskolvar för tillfället. Det är svårt att få tag på rätt låskolvar eller nycklar för tillfället så vi vädjar om förståelse för att det finns medlemmar som behöver använda lappar för bokning tills dess att vi lyckats få tag på nya låskolvar till de som behöver.

Viktiga datum framöver
En uppdaterad lista över viktiga datum kommer lämnas i samtliga postlådor inom kort.

Mvh Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *