Brf Info Februari

Hej!

Information från senaste styrelsemötet.

Fiberkonverters
Den 17e februari kommer ElTeleTeknik för att installera nya fiberkonverters (mediaomvandlare) i samtliga lägenheter som inte fått en väggmonterade variant de senaste åren.

Det som är viktigt att tänka på i samband med detta är att det finns en nyckel i tuben samt att ert fiberuttag är lättåtkomligt, flytta eventuella möbler eller liknande som kan vara i vägen.

TV i kvartersgård
På stämman togs beslut om att uppföra en projektor eller dylikt i kvartersgården. Styrelsen har nu tagit in offerter på detta och kommer inom den närmsta tiden att gå vidare med att installera en storbilds-TV i kvartersgården. Mer information gällande när detta är klart samt regler för användande kommer i ett senare skede.

Motioner till kommande årsstämma
Sista datum att lämna in motioner är 2016-02-29. Här finns information och mall från HSB om hur man kan skriva motioner. Motionerna skickas sedan företrädesvis till styrelsen@brfpastorn.se men kan även lämnas i brevlådan vid ingången till kvartersgården.

Intresseanmälan: IT-Värd
Styrelsen har beslutat att återinföra IT-värdsfunktionen då vi ser ett behov av detta för att inte knyta specifika kompetenser till ledamöter i styrelsen.

Den person vi söker bör vara någorlunda bevandrad i nätverksteknik samt datorer generellt. Erfarenhet av t.ex. Ciscos nätverksutrustning är meriterande.

Specifika arbetsuppgifter kan vara:

  • Kontaktperson för uppkopplingsrelaterade fel
  • Administration av passagesystem
  • Teknisk skötsel av föreningens hemsida
  • Hantering av mailadresser
  • Föreningens representant i Umedalens Intresseförening
  • Digital dokumenthantering / backup av dokument

För mer information eller intresseanmälan, kontakta styrelsen@brfpastorn.se

Mvh Brf Pastorns Styrelse


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *