Brf Info Januari

Ventilation
Alla brister av mer akut karaktär är nu åtgärdade och vi arbetar vidare med att få ordning på övriga brister som hittades när OVK besiktningen utfördes.

Nya stadgar
Foldern ”Vem underhåller vad?” baserad på föreningens nya stadgar kommer att delas ut till samtliga hushåll. Att trycka upp de nya stadgarna till samtliga hushåll visade sig vara dyrare än beräknat, varpå vi valde att inte genomföra det. De nya stadgarna finns att tillgå här: här och om man vill ha en utskriven kopia men inte har möjlighet att skriva ut själv, kontakta styrelsen@brfpastorn.se så försöker vi att ordna det.

Medlemsmöte 19/1 kl 19:00 i kvartersgården
En dagordning för medlemsmötet finns att tillgå här.

Engagera dig i bostadsrättsföreningen
Som medlem i Brf Pastorn finns det möjligheter att engagera sig i föreningen som förtroendevald. Valberedningen söker nya krafter till ett antal positioner. Läs gärna mer om vad det kan innebära att engagera sig i föreningen här.

Motioner till kommande årsstämma
Det är hög tid att börja fundera på motioner till kommande årsstämma. Sista datum att lämna in motioner är 2016-02-29. På föreningens hemsidan finns information och mall från HSB om hur man kan skriva motioner. Motionerna skickas sedan företrädesvis till styrelsen@brfpastorn.se men kan även lämnas i brevlådan vid ingången till kvartersgården.

 Dörren till soprummet
Dörren till soprummet har kärvat på sistone och lämnats öppen. Vi vill vänligen uppmana er att se till att dörren är stängd när ni lämnar soprummet.

Mvh Brf Pastorn styrelse


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *