Brf Information December

Hej! Här följer lite information från styrelsen om vad som är på gång.

Ventilation
Grubbe Ventilation har vart på plats för att undersöka de mer akuta brister som hittades i låghusen när OVK’n genomfördes i oktober. De kommer att åtgärda dessa de närmsta veckorna. Berörda lägenheter har notifierats om detta.

Övriga brister (feljusterade don, spisfläktar höghus, m.m.) kommer att kontrolleras och åtgärdas i ett senare skede.

Stadgeändring
Föreningens nya stadgar har godkänts och registrerats av bolagsverket. De nya stadgarna kan hittas på här. Tabell över ansvarsfördelning kan hittas här.

De nya stadgarna tillsammans med foldern ”Vem underhåller vad?” kommer att beställas och delas ut till samtliga hushåll.

I samband med detta har styrelsen beslutat att ta ut en avgift om 10% av gällande prisbasbelopp per år för andrahandsupplåtelser. Detta för att täcka administrativa kostnader.

Snöskottning
Snöskottning sköts generellt av den firma som upphandlats via HSB. Utöver detta sörjer fastighetsskötare för skottning utanför entréer till höghus, kvartersgård och soprum på vardagar.

Det händer även att det snöar under helger. Då ser vi gärna att boende i t.ex. höghus skottar när de har möjlighet utanför sina entréer. Detta för att minska kostnader då vi annars måste anlita någon för att skotta. Varje entré i höghusen är utrustade med spade, sop och hacka.

Boende i låghus skottar som vanligt sina egna ingångar.

Julfest
Välkomna på julfest den 13/12 kl 16:00 i kvartersgården. Se inbjudan

Medlemsmöte
Ett medlemsmöte kommer att hållas 19/1 2016 kl 19:00 i kvartersgården. Mer information om dagordning kommer närmare mötet.

God jul och gott nytt år önskar Brf Pastorns Styrelse.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *