Brf information oktober 2

Områdesskiss

På medlemsmötet den 17/8 diskuterades bland annat fortsättningen av arbetet kring att ta ner popplarna vid parkeringsplatserna samt vad dessa skulle kunna tänkas ersättas med. Problematiken kring trånga parkeringsplatser diskuterades också.

Styrelsen efterfrågade förslag från medlemmar varpå ett förslag var att tillhandahålla en områdesskiss så att medlemmar kan skissa på egna förslag och föra upp dem till diskussion på nästa medlemsmöte.

Det hänger nu en plastficka på anslagstavlan i kvartersgården innehållande ett antal områdesskisser som det är fritt att ta för detta ändamål. Det går även att få en digital kopia genom att maila styrelsen@brfpastorn.se och fråga om det.

Mvh Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *