Brf Info September

Hej!

Här följer en kort resumé av vad som hänt på sistone och vad som är på gång framöver.

Hänt på sistone

  • Den 15 augusti anordnade fritidskommittén en välbesökt invigningsfest för våra nya lekplatser och uteplatser. Bilder från tillställningen kan hittas här: festligheter
  • Den 17 augusti höll föreningen en extra föreningsstämma för att i andra läsningen ta beslut gällande övergången till 2011 års normalstadgar för HSB bostadrättsförening samt ang förslaget gällande en 4G basstation på GG11’as tak. Båda förslagen röstades igenom på acklamation.
  • I samband med föreningsstämman hölls även ett medlemsmöte där styrelsen bl.a. gick igenom halvårsresultatet samt lite uppföljning gällande nedtagning av popplar vid parkeringsplatser och parkeringssituationen.
  • Styrelsen har genomfört ett driftsmöte med förvaltare och fastighetsskötare från HSB gällande de klagomål som mottagits av medlemmar under sommaren gällande yttre skötsel. Resultatet av detta är att avtalet kommer att förtydligas ytterligare bl.a. i form av att specificera att ogräsrensning ska ske i mitten av juni, juli och augusti. Det kommer även att ske en städning av naturmarken vid höghusen.

OBS! Återvinningshyllan som är uppsatt i soprummet är ämnad i första hand för de som har svårigheter att själva ta sig till återvinningen. Det som får lämnas där får bara vara saker som ryms på hyllan. Tunga, brandfarliga, skrymmande saker får absolut inte lämnas i soprummet.

Övriga frågor kring sopsortering hänvisas till: Umeva

På gång framöver

  • Styrelsen arbetar vidare med att ta in anbud på stundande OVK.
  • Styrelsen arbetar även med att under hösten genomföra övergången till de nya stadgarna.
  • Senare i höst planeras utbyte av fiberkonvertrar till väggmonterade fiberkonverterare i lägenheter där detta inte gjorts än.
  • Styrelsen går även vidare med förslaget gällande en basstation på taket till GG11. För närvarande diskuteras avtalet.
  • Beslut ang vilket datum som höststädningen ska ske på kommer anslås inom kort.

 

Trevlig höst önskar styrelsen.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *