Brf Info Augusti

Hej!

Styrelsen har nu haft sitt första möte efter sommaren.

En fråga som diskuterats är studsmattor på gemensam mark. Styrelsen har i nuläget beslutat att säga nej till sådana förfrågningar då ansvarsförhållandet är oklart. Om efterfrågan finns efterlyser vi gärna motioner för att gemensamt förlägga en studsmatta som då föreningen skulle besiktiga och ha försäkringar för.

Vi vill även påminna alla som använder tvättstugorna om att städa efter sig. Det är aldrig OK att någon annan ska behöva städa upp efter den som använt tvättstugan innan. Lämna tvättstugorna som ni själva vill hitta dem, d.v.s rena och fräscha.

Utöver detta vill vi även påminna om den kommande invigningsfesten av de renoverade lekplatserna och övriga nyanlagda uteplatser. Tid för detta är 2015-08-15 kl 14:00 – 16:00. Alla är välkomna, såväl vuxna som barn. Se Invigning av lekplats för mer information.

Vi vill även passa på att påminna om kommande extrastämma som kommer att äga rum 2015-08-17. Se Extra föreningsstämma för mer information

Hoppas att sommaren har varit bra och att vi har några soldagar kvar framför oss.

Mvh Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *