Brf Info Maj

Det här är det sista nyhetsbrevet/”brf infon” som delas ut till samtliga brevlådor. Från och med nu så kommer nyhetsbrev/”brf info” att hängas upp på anslagstavlorna i GG 1, GG 11, GG 21 och GG 23 (kvartersgården). Utöver det så kommer denna information även att finnas på föreningens hemsida https://www.brfpastorn.se och där finns det möjlighet att registrera sig för att få en mailnotis varje gång ett nyhetsbrev/”brf info” läggs upp.

Ovan nämnda anslagstavlor kommer även att förses med kontaktinformation till felanmälan, vicevärd, förtroendevalda och kontaktperson gällande försäkringsfrågor. Utöver det så kommer det även gå att återfinna t.ex. stämmoprotokoll och kallelser på dessa anslagstavlor.

Lite kort vad som hänt sedan sist

  • Föreningens årsstämma ägde rum den 5e maj och protokollet finns tillgängligt på ovan nämnda anslagstavlor. Det går även att få i elektronisk form genom att maila styrelsen@brfpastorn.se
  • Förenings vårstädning ägde rum den 11e maj och de viktigaste åtgärderna blev genomförda. Det finns en hög med matjord mellan GG 11 och GG 21 som det är fritt fram att ta ifrån.
  • Plattsättning av grusgången mellan GG 11 och GG 21 är i det närmsta slutförd.
  • Stora lekplatsen är besiktigad och godkänd.
  • Fasader på höghusen är besiktigad och enligt besiktningsprotokollet ser de väldigt bra ut. Detta resulterar i att vi skjuter fram den förbättring av slätputs som var planerad enligt underhållsplanen.

På gång framöver

  • Den 19e maj kommer Hifab för att besikta samtliga balkonger. Detta görs för att klargöra vilket skick de är i och för att få ett besiktningsprotokoll som kan användas vid planering av kommande underhåll.
  • I början av Juni kommer Marktjänst för att installera dagvattenmagasin i anslutning till stuprören på höghusen. Detta görs för att i framtiden skydda grunden från fukt på ett mer effektivt sätt. De kommer även att röja stubbar och lägga plattor vid lekplatsen.
  • Det kommer att hållas en extra föreningsstämma i mitten/slutet av augusti för att, i andra läsningen, rösta om antagandet av 2011 års normalstadgar v4. Det kommer även att finnas ytterligare en beslutspunkt gällande en förfrågan om ytterligare en 3G/4G mast på taket på GG 11. Kallelse utfärdas senast en vecka före stämman genom anslag på ovan nämnda anslagstavlor.
  • I samband med den extra föreningsstämman skulle vi vilja passa på att hålla ett medlemssmöte där det finns möjlighet att fråga om budget, underhåll, resultatrapport osv. Kom gärna med förslag till styrelsen@brfpastorn.se om det är något speciellt ni skulle vilja att vi tar upp.

MVH Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *