Anteckningar från medlemsmöte BRF-Pastorn 23/4-2015

Här kommer en kort resumé från vårt medlemsmöte, där 22 medlemmar samt styrelsen och inbjuden gäst från Faval deltog.

Ronny hälsade alla välkomna och presenterade dagens agenda.

Först ut var Fredrik Johansson från Faval. Han pratade om den försäkring som föreningen har och vad som ingår i den. Föreningen har avtal med Länsförsäkringar. Kontentan av det hela är att varje enskild medlem bör se över sin hemförsäkring och vad som ingår i den. Det kan vara så att någon betalar för dubbla tjänster. På vår hemsida finns uppgifter om vad vår förenings försäkring innehåller.

Därefter pratade föreningens nuvarande revisor Per. Renström om likhetsprincipen och ett möte som gick av stapeln den 17/3 2015.

Mötet var mellan förra revisorn samt suppleant, nuvarande revisor och Pia Andersson Borevision. Med på mötet var även Ronny och Vanja från nuvarande styrelse. Mötet gällde likhetsprincip avseende staket/plank.

Man hade en genomgång och alla närvarande fick möjlighet att säga sin åsikt. Likhetsprincipen är inte lätt. Mötet var bra enligt de närvarande parterna.

Reaktionerna hos medlemmarna på medlemsmötet var positiva och vi bestämde oss för att lägga detta åt sidan. Det är avslutat.

Övriga frågor rörde sig om vattenskador och Ronny berättade om de åtgärder styrelsen vidtagit.

En annan fråga var om parkeringsplatsen och det är under utredning.

Välkomna till Årsstämman den 5 maj klockan 19:00 i kvartersgården.

Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *