BRF Information april 2015

Påminnelse viktiga datum:
– Medlemsmöte. Välkomna!
Medlemsmöte angående likhetsprincipen med avseende på planket/staketet. 23/4 kl 18:30 i kvartersgården. Mötet inleds med kort information om våra gemensamma försäkringar.
– Årsstämma. Välkomna!
Årsstämma 5/5 kl 19:00 i kvartersgården. Kallelse har utgått till samtliga medlemmar.
– Städdag. Välkomna!
Städdag 11/5 med början kl 16:00 vid kvartersgården.
Omärkta cyklar i cykelbodar måste märkas före detta datum. Oidentifierade cyklar transporteras bort.

Kommande underhåll
Fasaderna på höghusen är besiktade för att se över behover av att förbättra slätputsen. Det är möjligt att punktinsatser görs för att förbättra fogar, men att förbättra hela slätputsen finns det ej akut behov av. Förbättring av slätputsen i sin helhet kommer att planeras in kommande år.

Besiktning av balkonger är beställt och kommer att ske under försommaren. Vi har inte fått något datum för när de kan sätta igång men återkommer så fort vi vet.

Behov av att installera dagvattenmagasin för att bättre leda bort vatten från stuprören på höghusen har uppmärksammats och vi tar för närvarande in offerter för att utföra detta.
Lån och amortering
Två av föreningens lån har omförhandlats vilket kommer att ge en markant lägre räntekostnad under kommande år. I samband med detta har den årliga amorteringen ökats till 660 000 SEK (547 000 SEK, föregående år).

Med vänliga hälsningar

Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *