BRF Information Mars 2015-2

Medlemsmöte ang likhetsprincipen i en bostadsrättsförening
Vi kommer att ha ett medlemsmöte den 23 april kl 18:30 i kvartersgården, som föreningsvald revisor Per Renström, kommer att leda. Mötet kommer att ta upp innebörd och tillämpning av likhetsprincipen i en bostadsrättsförening med avseende på frågan om planket/staket.

Mötet inleds med att vi får besök av Fredrik Johansson från Faval försäkringar.Han informerar om bostadsrättsföreningens gemensamma försäkringar och svarar på eventuella frågor kring dessa.

Tallarna vid Glädjens Gränd 21
Ett av målen styrelsen satt upp för 2015 var att ta ner några tallar vid Glädjens Gränd 21. En anledning till detta var att det tidigare funnits behov av att kunna använda ytan till snöupplag vintertid. Det behovet finns för närvarande inte längre och därför skjuter vi detta på framtiden och tar upp det igen, utifall behov skulle uppstå.

Snedparkerade bilar
Styrelsen vill vänligen uppmana alla med bilplats att vara noggranna vid parkering och se till att bilen står inom de utmärkta linjerna för sin bilplats. Det har hänt att andra inte kunnat parkera sina bilar p.g.a. snedparkeringar.

På gång i vår
Besiktning av slätputsen på höghusen.

Den 1:a april blir det besiktning med efterföljande åtgärdsförslag.

Årsstämma
Föreningens årsstämma kommer att äga rum den 5 maj kl 19:00 i kvartersgården. Kallelse med tillhörande handlingar utkommer 2-4 veckor innan årsstämman.

Vårstädningen
Reservera den 11 maj för årets gemytliga vårstädning. Vi träffas vid kvartersgården vid 16-tiden. Alla är naturligtvis välkomna den tid som passar. Vi avslutar kvällen med varmkorv och fika.

Glad påsk önskar styrelsen.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *