BRF Information Mars 2015

Vad hände med snörika, regnfria vintrar?

Kort resumé av vad som hänt sedan sist
Föreningen har deltagit i en gemensam försäkringsupphandling gällande fastighetsförsäkring. Detta har resulterat i att vi fortsatt anlitar Länsförsäkringar Västerbotten då de helt enkelt ger oss bäst villkor till bäst pris, trots höjning av premie för 2015.
Vi vill även passa på att påminna om att föreningen tecknar en kollektiv bostadsrättsförsäkring och olycksfallsförsäkring som fungerar som komplement till befintlig hemförsäkring.
Försäkringsvillkoren återfinns på Brf Pastorns hemsida under “Boende”.
http://brfpastorn.se

Sista datument för motioner till årsstämman var 2015­02­28. Om ni ej fått kvittens på att inskickad motion är mottagen, kontakta styrelsen på styrelsen@brfpastorn.se.

De vattenskador som drabbat två bostadsrätter i samband med underhåll i december börjar närma sig att vara åtgärdade.

På gång framöver

Då det uppmärksammats att ventilationen i låghusen fungerat sämre och sämre har ett möte hållits mellan representanter från föreningen och övriga parter som vart inblandade i installation och skötsel av ventilationen. Målet med mötet var att identifiera möjliga åtgärder till förbättring.
Det som kommer att ske initialt är rensning av ventilationskanaler samt byte till en annan typ av filter som förhoppningsvis passar bättre till de aggregat som sitter i husen. Detta arbete kommer att utföras av Provent AB och påbörjas måndag den 9e mars​.

För de boendes säkerhet är det nu på gång att installera nödtelefoner i hissarna i höghusen.

Terminalen till tvättstugan i 11an blir oresponsiv med jämna mellanrum och måste då startas om manuellt. Felsökning av detta pågår.

I slutet av mars kommer föreningens hemsida att flytta till en ny plattform. Dels för att fräscha upp och modernisera designen men även för att det finns pengar att spara på detta. Detta kommer även att medföra att det i framtiden blir enklare att uppdatera hemsidan och att detta kommer att kunna utföras utan särskilt omfattande tekniska kunskaper.

Vi vill även passa på att påminna om att skotta balkonger och utanför portar, om snön skulle återkomma..

Mvh Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *